• ARCHÍV ČLÁNKOV

        • Keď je trinástka šťastná...

        • 23.02.2015 16:05
        • Fašiangy sú už za nami a je dobré, keď nám zostanú po nich spomienky na príjemné a veselé chvíle, ktoré sme počas nich prežili.  Najmä, keď sú to chvíle strávené s priateľmi pri dobrej  zábave. Myslím, že účastníci už 13. reprezentačného plesu  ZŠ na Komenského ul. v Bardejove, ktorý sa konal pod záštitou  Riaditeľstva školy a Rady školy  na Komenského ul. v Bardejove v stravovacom a reštauračnom zariadení  firmy OBUV – ŠPECIÁL, spol .s r.o. v spolupráci so Združením rodičov a priateľov školy, patria práve k tým, ktorí sa pri spomienke naň veselo pousmejú. O tom, že je náš ples už tradične obľúbený, svedčí aj fakt, že lístky naň sme vypredali už počas prvých štyroch dní.  Aj keď mnoho ľudí považuje trinástku za nešťastné číslo, na našom plese bola šťastnou pre všetkých.  Radosť priniesla aj výhercom  v  bohatej tombole. Vďaka štedrým sponzorom sme rozdali  vyše 100 cien. 
        • Roztancovaný a veselými pesničkami naplnený úvod už tradične patril našim malým členom DSF Prvosienka, ktorý pracuje pod vedením  pani vychovávateľky Bc. Dariny Kostárovej a pani učiteľky PaedDr. Viery Remetovej. Slávnostný prípitok patril riaditeľovi školy PhDr. Jánovi Mikovi a predsedovi rodičovskej rady Ing. Miroslavovi Matysovi. Privítali sme medzi nami aj milých hostí- vedúceho odd. školstva a telesnej kultúry Mgr. Reného Semanišina a zástupcu primátora mesta RNDr. Vladimíra Savčinského.

                      Organizačný tím na čele s riaditeľom školy v zložení:  Mgr. Ľudmila Frančáková, zástupkyňa riaditeľa školy, Mgr. Ľudmila Kurimská, predsedníčka Rady školy, Mgr. Ľubica Sabolová, Mgr. Anna Varholová v spolupráci s ďalšími kolegami – výtvarníčkou Mgr. Tatianou Vavrekovou, obetavým pomocníkom Mgr. Rastislavom Sabolom a ďalšími dobrovoľníkmi, premysleli všetko do najmenších detailov. Hostí vítala krásne, vo valentínskom duchu vyzdobená sála, červený koberec, uvítací prípitok a malý darček- ruža pre dámy.

                      Výbornú zábavu rozprúdila populárna ľudová hudba Kollárovci. Po nich do tanca až do rána vyhrávala prešovská hudobná skupina Index . Pri dobrom jedle, ktoré je už tradične v tomto zariadení gastronomickým zážitkom,  pití a veselej zábave  čas valentínskej fašiangovej noci uplynul veľmi rýchlo. Veríme, že všetci rodičia, učitelia a priatelia našej školy si z nášho plesu odniesli len tie najkrajšie zážitky, ktoré im ešte dlho budú pripomínať fotografie z dielne nášho kolegu Mgr. Ľubomíra Kuču.

                      Hovorí sa, že najkrajšia radosť je radosť  z očakávania niečoho pekného. 13. školský ples patrí už minulosti a my sa už teraz tešíme na ten ďalší s poradovým číslom 14!

          Mgr. Mária Peláková

        • Naspäť na zoznam článkov