• Novinky

            • DETSKÁ ŠTAFETOVÁ LIGA A DETSKÁ P-T-S

            • V Prešove otvorili sezónu letných pretekov Detskej atletiky, ktorá pozostáva z Detskej P-T-S a Detskej štafetovej ligy.  Mladí športovci si v týchto súťažiach môžu zmerať svoje sily vo viacerých disciplínach. Prvé kolo prebiehalo počas krásneho  slnečného počasia, ktoré dobíjalo energiou nielen samotné deti, ale aj rodičov, trénerov a rozhodcov podujatia. Detskú štafetovú ligu suverénne vyhrali žiaci z našej školy a to v mladšej i staršej kategórii. Piataci si tak vybojovali postup na celoslovenské kolo, ktoré sa uskutoční 23. 6. 2018 v Banskej Bystrici.

              Už teraz sa tešíme na druhé kolo, ktoré sa bude konať 12.mája 2018 v Bardejove.

          • Dokumenty na stiahnutie
            • Dokumenty na stiahnutie

            • Vážení rodičia, pre zjednodušenie vybavovania vašich záležitostí v komunikácii so školou sme pre Vás pripravili štandardizované žiadosti a formuláre, ktoré si môžte stiahnuť v novovytvorenej sekcii stránky Dokumenty - Dokumenty na stiahnutie (ODKAZ). Tú nájdete v ľavom menu. 

              Dokumenty sú uložené vo formáte PDF na tlač a aj ako tlačivo na vyplnenie v PC vo formáte .DOCX .

              K dispozícii sú momentálne nasledovné žiadosti: 
              Žiadosť o uvoľnenie z vyučovania, Žiadosť o prijatie dieťaťa do ZŠ, Žiadosť o oslobodenie od telesnej výchovy, Žiadosť o povolenie štúdia v zahraničí, Žiadosť o vykonanie komisionálnej skúšky.

              Počet dostupných dokumetov na stiahnutie budeme postupne rozširovať.

            • Obvodové kolo McDonald's Cup 2018

            • Dňa 27.4.2018 sa žiaci našej školy zúčastnili obvodového  kola v minifutbale žiakov 1. stupňa McDonald's Cup. Našu školu reprezentovali žiaci: Šimon Stoják, Eduard Petruš, Samuel Kokinda, Ivo Guman, Alex Jendrej, Daniel Smoleň, Marek Oľšavský, Samuel Kuchcík, Lívia Šoltésová a Timea Haneková. Mladým futbalistom a futbalistkám sa naozaj darilo.

              V konkurencii trinástich škôl získali krásne 3. miesto.

              Za bojovný a vynikajúci výkon im ďakujeme a srdečne blahoželáme.